måndag 18 januari 2010

Innebandypiraterna av Sölve Dahlgren

Häromdagen låg boken jag beställt i brevlådan. Innebandypiraterna av Sölve Dahlgren. En bok i storpocketformat med mjukt omslag.

Sölve deltog i samma distanskurs för egenutgivning som jag. Han var först i gruppen med att ge ut sin bok  på eget förlag. Han valde Publits print-on-demant tjänst och anlitade proffs som hjälpte honom med omslag och redigering.

Publit erbjuder för närvarande endast mjuka pärmar men jag måste säga att boken Innebandypiraterna ser jättefin ut, fina färger och bra textmassa, mycket proffsigare än jag vågade hoppas på.

Det ska förstås bli intressant att läsa Innebandypiraterna, trots att jag inte är sportintresserad. Kommer innehållet vara lika bra redigerat som en bok utgiven på traditionellt förlag? Kommer jag att ryckas med i handlingen och känna med karaktärerna? Ser fram emot kvällen då jag hoppas få tid att läsa en stund....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar