onsdag 10 februari 2010

Tomtar på loftet...vinter, bilderbok för vem?

Jag har lagt ett pdf-dokument med Tomtar på loftet... bilderboken under egen flik. Inte hela ännu, det är lite pyssligt att få till det ibland, men det kommer, åtminstone 12 bilder med text. Resterande 12 bilder, som egentligen är början på hela historen, mår nog bäst av att vila i frid i byrålådan.

Ursprungligen skrev jag en lång berättelse till bilderna. Skickade till några förlag och en förläggare påpekade artigt att det var välskrivet och spännande men alldeles för mycket text  om jag riktade mig till  små barn. Så  boken blev refuserad...

Efter en tid skrev jag om allting, denna gång med små korta rimverser, men det gick inte heller bra.  Så kan det bli ibland... bara att ta till sig erfarenheten och gå vidare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar