fredag 6 februari 2015

Recension av Spegelblänk från Cattis Boktips.

Här följer ett utdrag från Cattis boktips:

Spegelblänk

Mitt omdöme
Det är alltid trevligt när man får ett mail av en ny författare som vill att man ska läsa deras nya bok, speciellt när boken tilltalar en som denna bok gjorde.
Jag gillar upplägget med boken, vem önskar inte att man skulle hitta någon förfäders dagbok som berättade en spännande historia från deras uppväxt.
Emmas farmor Olena visar sig ha rötter i det nazistiska Tyskland och har varit med om fruktansvärda händelser, dessa händelser varvas med Emmas dagliga liv. Jag känner en tomhet när boken tar slut, jag vill ju veta vad som händer sen.....
En lättläst bok som tilltalar mig och som jag gärna vill ha en fortsättning på (om en bok får mig att vilja ha mer så är det enligt mig en bra bok). Kommer gärna att läsa fler böcker av Marie-Louise Frizén.
Mitt betyg på denna bok blir CCCCc.


Finns att köpa hos Adlibris & Bokus

Ett stort tack till Marie-Louise Fritzén för recensionsexet.


(Hela recensionen kan läsas på Cattis boktips) Spegelblänk kan även köpas direkt från Mörkersdottir förlag.  (och titeln råkar vara tillfälligt slut på Bokus)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar